Tantrična masaža

Tantrična masaža

PREDSTAVITEV TANTRIČNE MASAŽE V OMYOGA STUDIU - ZA TERMIN KLIKNI TUKAJ - PRIJAVE sprejemamo na MAIL NAŠEGA TERAPEVTA

Tantra masaža – 10 razlogov za preporod vaše notranje energije
Napisala: Tiffany Tanner, več o njej in njenih tečajih za pare, preberite na www.energyalchemy.me.
Prevedla: Jana Braniselj

Tantra masaža je revolucionarna oblika manualne terapije, ki so jo razvili sodobni tantriki, kot sredstvo, proti konvencionalnim problemom, ki danes pestijo sodobnega človeka. Koristnih vidikov je mnogo, a najbolj je ta masaža znana po svojem prefinjenem načinu zdravljenja, ki pesega fizični nivo. Znana je po svoji sposobnosti odpravljanja* spolnih in energijskih blokad.
Ko so odstranjene te ovire, oseba lahko doživi preobrazbo svojega celotnega bitja in globoki učinki so opazni na vseh ravneh, tako fizični, duševni, čustveni, duhovni in na ravni spolnosti.

Kaj so blokade?

Vsako človeško bitje ima blokade. Temeljni vzrok in bistvo se lahko razlikujeta od osebe do osebe. Mnogi domnevajo, da blokade izhajajo iz neke stopnje travme ali izjemno stresnih izkušenj in sicer, če je to lahko en vir, ni edini. Blokade lahko izvirajoiz vsakodnevnih, rutinskih doživetij in navad.
Naše izkušnje ali dejanja, seveda, ne dobijo takoj pečat stresa, to traja dlje časa. Vendar, če določen vzorec ali vedenje ponavljamo dlje časa, ustvarimo potencialno "seme", ki je odloženo v našo fizično in energijsko strukturo.
Bolj ko to "seme" hranimo s svojimi dejanji, zavedno ali nezavedno, bolj ko raste, bolj nas odtuji od tega, kdo v resnici smo. Njegova notranja manifestacija postane zunanja projekcija.
Če je seme negativne ali škodljive narave, lahko začnemo doživljati različne probleme, kot so zdravstvene tegobe, čustveno nestabilnost, depresijo, tesnobo, duševno zmedenost, nezadovoljstvo v življenju, spolno disfunkcijo in še veliko več.
Te težave, redko povezujemo z določeno navado ali vzorecem, ki ga živimo v svojem vsakdanjiku. Ta pojav imenujemo blokada.

Celostna obravnava, ki temelji na energiji
Tantra masaža je resnično edinstvena in ni primerljiva z nobeno drugo obliko ali vejo masaže - je v svojem samostojnem razredu. Izvira iz tradicije Tantre, celovitega duhovnega sistema, ki ga opredeljujejo znanost in zakoni o energiji.
Tantra masaža je torej prefinjena oblika masaže, ki vključuje uporabo energije - energijo terapevta, ki izvaja masažo in posebno potentno energijo, ki je prisotna v vsakem posamezniku.

Naša spolna energija
Starodavne tantrične študije o energiji, so podobne sodobnim znanstvenim pristopom in dokazujejo hipotezo. Kar so odkrili je to, da je energija osnovni gradnik našega vesolja in da obstaja več vrst energij.
Ugotovljeno je bilo, da obstaja ena posebna vrsta energije, ki ima izredno latentno moč in potencialen vpliv na vse - podobno kot uran v jedrskem reaktorju - in to je naša spolna energija. Ko gre skozi določen alkemijski proces, se lahko preoblikuje iz surove, neobdelane snovi, ki služi samo našim telesnim in živalskim željam, do bolj izpopolnjene in prefinjene sile z duhovnimi in zdravilnimi lastnostmi.

Močna in učinkovita sredstva
Tantra masaža je močno in učinkovito sredstvo, ki lahko spolno energijo pretvori iz surove in grobe, do subtilne in mistične energije. Z uporabo umetnosti sublimacije, vešč in usposobljen terapevt naredi dve stvari.
Prvič, odpre vitalne energijske kanale, da ustvari neovirano pot za pretok energije. V tem procesu prejemnik masaže lahko doživi učinke čiščenja in sproščanja blokad.
Drugič, energijo se prepozna in dvigne navzgor, od spodnjih delov telesa do višjih območij. Sčasoma, s ponovljenimi seansami, človeška energija v telesu sama začne krožiti bolj naravno navzgor. Ko se to zgodi, se sproži v telesu precej pozitivnih učinkov, kar preoblikuje človeka, da sije od znotraj navzven.

Prednosti Tantra masaže
Poznamo mnogo koristi in opaznih učinkov tantra masaže, ki niso le globoki, ampak tudi dolgotrajni in pustijo v vas trajen vtis in daljnosežne spremembe.
Spodaj je navedenih 10 prednosti tantra masaže, ter kako lahko spremeni vaše življenje na bolje.

1. Izboljšano* Zdravje
Tantra masaža, z uporabo močnega vira obnovljive energije in aktiviranja določenih točk zdravljenja in sproščanja, stimulira proces čiščenja. To lahko odpravi številne kronične zdravstvene probleme, ki jih moderna medicina obravnava*, vendar ne zdravi *, hkrati pa obnavlja čilost in vitalnost človeka.

2. Izkoreninjene blokade
Kot je bilo omenjeno zgoraj, lahko blokade izhajajo iz različnih virov, so znane ali neznane in se lahko izražajo na različne načine. Tantra masaža obravnava celotno človeško bitje in vse njegove vidike. Dotika se fizične, duševne, čustvene in spolne ravni.
Z uporabo energije v procesu masaže je možno priti do izvora blokade, ne le njenega površnega videza in jo trajno odstraniti * na harmoničen način.

3. Odpravljanje spolnih motenj
Na splošno, so spolne disfunkcije posledica blokade. Pri moških lahko pride do disfunkcije od impotence, prezgodnje ejakulacije, izgube spolne želje in drugih. Za ženske to lahko vključuje pomanjkanje želje, frigidnost, boleč seks, nezmožnost doživljanja užitka ali doseganja orgazma in še veliko več. S čiščenjem telesa, sproščanjem blokad, zbujanjem spolne energije in razpršitvijo te vitalne energije po telesu, lahko oseba ozdravi spolne motnje in dramatično preoblikuje svoje spolno življenje.

4. Večji orgazmični potencial
Ko se, spolna energija osebe, strogo zgosti na območju spolovil, je spolno srečanje in vrhunec lahko zelo kratek, enodimenzionalen in v resnici bežen.

S prakso tantra masaže se to, močno energijo, razprši navzgor po telesu, kjer postane bolj rafinirana in močna. Čim višja je ta energija, dostopnejša postanejo visoka ekstatična stanja.
Seks postane bolj transcendentalna in duhovna izkušnja, kjer se lahko orgazmi podaljšajo na minute ali celo ure. Par lahko skupaj jezdi na valovih užitka. Moški in ženska lahko postaneta multiorgazmična in njuna spolnost se lahko dvigne do tantričih razsežnosti.

5. Duhovno prebujenje
Na žalost, zaradi razširjene napačne predstave tantra masaže, kot spolne ali erotične storitve, so njene duhovne koristi pogosto zasenčene in spregledane. Čeprav, iskanje duhovnosti, mogoče ni bilo v vašem interesu, je pomembno upoštevati, da je prvotni namen te prakse, služiti kot odskočna deska do višjih nivojev tantričnih naukov, na poti do višjega stanja zavesti posameznika.
Ko se masaža izvaja z avtentičnimi tantričnimi načeli, se zdi, da duhovni navdih sam po sebi žari skozi naravno radovednost, do vzvišenih vidikov sebe in naše resnične narave.

6. Zmožnost, da resnično čutite veličino ljubezni
Ker je spolna energija, s tehniko tantra masaže, usmerjena navzgor, se bo akumulirala v središču prsnega koša. Ko tam doseže raven srca, se spremeni v bolj čisto energijo.
Oseba lahko doživi prebujenje in širjenje srca. Zbrana energija lahko vzbudi stanja prave ljubezni. To ni hollywoodska upodobitev ljubezni, kjer gre za dejanje ali akcijo, temveč gre za resnični in brezpogojni občutek ljubezni.

7. Izboljšani odnosi *
Kadar je tantra masaža izvedena pravilno, so njeni učinki daljnosežni. Če sta zdravljenje in energija temelj te prakse, človek doživi čiščenje fizičnega telesa, ublažitev blokad, obnovljeno vitalnost, sposobnost čutiti in deliti resnično ljubezen, pogosto duhovno prebujenje in odpiranje duše v blaženost.
Zaradi te notranje preobrazbe se bo spremenil tudi način, s katerim človek komunicira s svetom in kako se povezuje z drugimi. Sposoben bo komunicirati na globlji ravni in biti vod za bolj globoko intimnost.

8. Zagotovljen uspeh
V vsakem od nas obstaja sistem oddajanja in sprejemanja energije. Ko je ta sistem v človeku prečiščen, čist, njegov sistem kroženja energije resonira na višjih vibracijah in življenje, kot tudi vesolje, se nanj odzove bolj pozitivno.
Ko je naš sistem obremenjen z nečistočami, težkimi čustvi in blokadami, je ta prenos prekinjen ali moten, oseba pa se pogosto počuti, da je v v življenju obtičala na mestu in da stagnira.
Tantra masaža je kot pranje perila za fizična in čustvena telesa in lahko učinkovito prečisti nepotrebno prtljago in blokade, ki jih nosimo s seboj, ter v nas naredi prostor za uresničitev vseh naših sanj in želja.

9. Samozavedanje
Tantra masaža izpira blokade in nečistoče, ki povzročajo v živlljenju zmedo in nevednost in odpira vrata v samorefleksijo in introspekcijo. Skozi vodo, ki ni več motna, rečeno v prenesenem pomenu, lahko sprevidimo naš resnični jaz.
Ko vidimo sebe s te druge perspektive, pridobimo moč in modrost. Zdaj se lahko bolj intuitivno in inteligentno ponovno opredelimo kdo smo, razvijemo iz sebe osebo, katera želimo postati, lažje obvladamo življenje, ki ga želimo imeti - brez težke prtljage.

10. Trajna sreča
Z zgoraj omenjenimi učinki vam lahko tantra masaža prinese popolnoma nov pogled na življenje, osvoboditev iz krempljev preteklosti. Pozdravlja novo, jasno pot v prihodnost, kjer končno lahko gradite resnično, dolgotrajno srečo in zadovoljstvo.

OPOMBA: Ta članek izhaja iz najnovejših informacij in raziskovalnih znanstvenih študij. Eno izmed raziskav, ki jo jo je naredila na Danska televizija si lahko ogledate na tej povezavi, https://www.youtube.com/watch?v=AIR1lBHS2Pg.

TRAJANJE = 90 minut
CENA = 100€

Kontakt za tantrično masažo: Terapevt Rajko, 031 498 545, e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

​​Če vam razpoložljivi termini ne ustrezajo, se z Rajkom posvetujte o možnostih izven ponujenega urnika.

© 2019 OM Yoga Center Celje. Vse pravice pridržane.
Izdelava in oblikovanje PCMobil.

Iskanje