Masaža hrbta

Wellness uma in telesa

Trajanje: 60 minut

Investicija: 55 EUR

Paket 'popust'( vezava za 3 mesece, s prihrankom 15 EUR):

  1. Masaža: 55 EUR
  2. Masaža: 50 EUR
  3. Masaža: 45 EUR

Drugo masažo morate izkoristiti v roku 30 dni, tretjo pa 60 dni od datuma prve masaže, da ste deležni popusta, prav tako za darilo prejmete zvočni posnetek vodenega sproščanja.

Kako poteka tretma?

Masaža poteka na tleh, na blazini, ob prijetni glasbi.  Čez oči vam položim blazinico, polnjeno s sivko, ki takoj sprosti napetosti. S sproščujočimi položaji joge poskrbim za raztezanje hrbtenice in predvsem zadnjega dela nog. Med tem pritiskam na aktivacijske točke, ki sprostijo fascijo in tako delujejo na sprostitev celotnega fizičnega telesa. S pritiskom na te točke ne delujemo zgolj na fizično telo, ampak tudi odpravljamo posledice stresa. Največkrat je ravno stres tisti, ki s kopičenjem v telesu slej ali prej nekje povzroči bolečine. S položaji iz yin yoge nežno raztezamo hrbtenico in s tem aktiviramo glavni energijski kanal v telesu, ki poteka znotraj hrbtenice. Prav tako raztezamo nogi, kar sprosti napetosti v ledvenem delu hrbtenice. Predznanje joge za Wellness masažo ni potrebno. Za konec sledi še klasična masaža hrbta z vrhunskim masažnim oljem.

Kakšna so mnenja oseb, ki so že preizkusile Wellness tretma?

'Danes ( dan po masaži) se počutim fantastično. Sproščeno, hrbet je stabilen, ramenski obroč je sproščen. Sem zrelaksiran, išiasa ne čutim. Res super.' ( Rajko)

'Sicer sem med masažo in pritiskanjem na aktivacijske točke čutila bolečino, vendar se po masaži počutim lahkotno, kot da je z ramen padlo neko breme. Po tem tretmaju še nekaj dni čutim učinek. Priporočam.' ( Marija)

Cena velja za obisk v OMYoga Centru Celje in v Kozmetičnem salonu Erika, Slovenske Konjice.

 Wellness uma in telesa  60 min
Cena*   55 EUR
   
Termini po dogovoru
   
Rezervacija termina:  
Mateja, GSM  051 622 348   
© 2019 OM Yoga Center Celje. Vse pravice pridržane.
Izdelava in oblikovanje PCMobil.

Iskanje