Progresivno sproščanje - darilo za vas

Progresivno sproščanje - darilo za vas

progresivno sproscanje

POSNETEK: Progresivno sproščanje.mp3  (klikni za prenos posnetka)

Tempo življenja nam jemlje čas, da poskrbimo za regeneracijo in kvaliteten počitek. Skozi svojo, skoraj 15-letno prakso poučevanja joge in tehnik za odmik v meditacijo sem se srečala s kar nekaj praksami. Najbolj poglobljeno vodeno sproščanje je vsekakor joga nidra, jogijski spanec, ki umiri begajoči um in ga zamoti z zavestnim potovanjem skozi fizično telo. Progresivno sproščanje pa je krajša verzija in malo drugačna, ki vodi od zavestnega sproščanja fizičnega telesa, do globoke mentalne sproščenosti. 

Posnetek progresivnega sproščanja je moje darilo vsem, ki se podajate na pot samozdravljenja in raziskovanja, kako se umiriti med vsemi pretirano stimulirajočimi vibracijami današnjega Sveta. Stanje uma brez misli vodi v globoko sprostitev in posledično samozdravljenje in regeneracijo telesa. Naučite se osvoboditi se balasta, ki vam preprečuje, da bi se počutili bolje in končno našli svoj notranji mir.

Če vam je tehnika všeč, me lahko TUKAJ kontaktirate za informativni razgovor o izvajanju praks v vašem podjetju. 

p.s. za najboljši učinek uporabite slušalke, lezite na tla, ali tršo podlago, s podprtim vratnim delom hrbtenice in koleni, da razbremenite ledveni del hrbtenice

© 2019 OM Yoga Center Celje. Vse pravice pridržane.
Izdelava in oblikovanje PCMobil.

Iskanje