PODARITE DARILNI BON

PRIJAVA NA MAILING LISTO

25. maja 2018 stopi v veljavo Nova evropska splošna uredba o varstvu osebnih podatkov.

Po 25. maju 2018 bodo začela veljati strožja pravila o varstvu osebnih podatkov, ki bodo posameznikom dala večjo moč in več nadzora. Zato bomo potrebovali vaše dovoljenje, da vam še naprej pošiljamo e-novice.
Z potrditvijo spodnjega obrazca dovolite, da vam občasno pošiljamo sporočila o aktualnih dogodkih, spremembah urnika, v glavnem, vseh aktivnostih, ki zadevajo OMYoga studio.Preverite svoje podatke in obnovite svojo naročnino. V kolikor do 25. 5. 2018 ne obnovite svojih podatkov oz naročnine, vas avtomatično brišemo iz seznama naročnikov.

Email bomo uporabljali in hranili za namen pošiljanja novic OMYoga studia, oz v zvezi z našimi storitvami in ga skrbno varovali, kot predpisuje evropska zakonodaja. Vašega e-maila ne bomo posredovali tretjim osebam, torej uporabljal ga bo samo OMYOGA, Mateja Kreuh s.p.
Pošiljanje sporočil zajema:
- obvestila, vezana na spremembe urnika
- obvestila o naši aktualni ponudbi
- novice in informacije o naših dogodkih, vezanih na OMYoga studio
- novice in zanimive informacije o pomembnih dogodkih, novostih, primerih dobre prakse, novih storitvah, ki zajemajo dejavnost, za katero smo registrirani
- oglasna sporočila s ponudbami iz nabora naših storitev
- vabila na dogodke, predavanja in izobraževanja, ki jih organiziramo v okviru naše dejavnosti in tudi skupaj s partnerji
- vsa sporočila iz vseh prehodno navedenih rubrik

​Za pošiljanje novic uporabljamo platformo MailChimp in Gmail.
Soglasje lahko kadarkoli prekličete s povratnim sporočilom. Če se boste odjavili, bomo vaš e-mail z vsemi informacijami v bazi izbrisali.

​Če do 25. maja 2018 ne potrdite, da se strinjate z uporabo vašega e-mail naslova, ga bomo po tem roku izbrisali.
Svojo privolitev lahko kadarkoli umaknete oz. prekličete, brez kakršnihkoli stroškov.

© 2019 OM Yoga Center Celje. Vse pravice pridržane.
Izdelava in oblikovanje PCMobil.

Iskanje