Posnetek MP3 Yoga Nidra

Posnetek MP3 Yoga Nidra

Yoga Nidra – jogijski spanec ( dolžina posnetka 30 minut):

- popolna sprostitev za um in telo

- deluje zdravilno

- regenerira

- pomladi, ...

- kakšna pa bo vaša izkušnja? ( preberite mnenja zadovoljnih uporabnikov)

 

10.80€V kolikor nimate možnosti PayPal nakupa, lahko znesek 10,80 EUR nakažete na TRR in iz Dropbox aplikacije vam pošljem MP3 posnetek na vaš elektronski naslov. 

Podatki za nakazilo:

OMYOGA, Mateja Kreuh s.p.
Lokovina 6a
3204 Dobrna
Št. TRR: SI56 2900 0002 9115 959 ( UniCredit Banka Slovenija d.d.)
namen nakazila: vodeno sproščanje; sklic: 00 108; koda namena: OTHR

Opis vodenega sproščanja:

Z joga nidro vplivamo na podzavest, kar je možno le, ko sta telo in zavestni um popolnoma sproščena. Med to vajo se možgansko valovanje preklopi iz beta v alfa stanje, ki je stanje spanca, oz., ko je um popolnoma neaktiven.
Yoga Nidra je zdravilna. Optimalno sprosti ožilje, kar vodi do boljše prekrvavitve tkiv. Če je kri zdrava, čista, se celice bolje prehranijo in prejmejo več kisika. Prav tako se pospeši izločanje toksinov. Z boljšo cirkulacijo se vsi deli telesa pomladijo. Učinek Yoga Nidre na telo je enaka, kot dve uri globokega, trdnega spanca. Če jo prakticiramo pred spanjem, ne samo, da odpravi stres, prav tako pripomore k dobremu spancu.
Prakticiranje Yoga Nidre dvakrat ali trikrat dnevno omogoči organizmu, da popolnoma okreva in se pomladi. Mnoge tehnike nadzora uma imajo podoben učinek na telo, vendar Yoga Nidra sledi zaporedju, ki ustreza razporedu živčnih celic v možganih, katere po svojem vrstnem sledijo delom telesa, kot so le-ti našteti. To omogoči umu, da nemoteno in gladko steče skozi telo, ne da bi se zmedel.
To tehniko lahko prakticiramo kadarkoli, pomembno je le, da na prazen želodec ( boljši pretok prane, življenjske energije). Lahko jo prakticiramo v katerem koli položaju, vendar je Savasana ( leže na hrbtu, na ravni podlagi) najboljši položaj za izvajanje Yoga Nidre.
Dobrodošli k nakupu posnetka, zgrabite slušalke in uživajte. Kjerkoli in kadarkoli potrebujete 'odklop'.


Prav tako se priporočam, da mi na moj naslov mateja@omyoga.si pošljete svoje komentarje, občutke po praksi jogijskega spanca. Na voljo sem za vsa vaša vprašanja. Sprostite se, uživajte in opazujte!


'Yoga Nidra je starodavna tehnika in ni v nikogaršnji lasti. Predmet avtorske zaščite je posnetek z mojim glasom in prosim, da ga ne objavljate, presnemavate, razmnožujete, ali javno predvajate brez mojega predhodnega pisnega soglasja. Hvala, ker spoštujete moje delo!'

1 ocena za Posnetek MP3 Yoga Nidra

  1. Avatar

    Super posnetek

Ocenite produkt

Prosimo za ocenjevanje.

Košarica

Nakupovalna košarica je prazna.

Izkušnje uporabnikov

Draga Mateja, tvoj glas je tako nežen, pristen in prijeten, da sem se celotno sproščanje počutila kot da si ob meni in mi šepetaš na uho. 
V tem norem življenjskem tempu so te minute pozivljajoce; ne samo za fizično telo, ampak tudi za um. Kot vsaka mama imam tudi jaz vsak dan “polno glavo” obveznosti in misli ves čas brenčijo v glavi, kot čebele v cebelnjaku, a teh nekaj minut vse ostalo obmolkne, nastane tisina, ki prija. Hvala ti!  ( Anja, Komenda)
 
Po napornem in stresnem dnevu imam navado da pred spanjem poslusam in meditiram ob nezni glasbi. Seveda ko se tvoje misli ne umirijo na noben nacin potrebujes nekaj drugega. Posnetek joge Nidra mi omogoca da se osredotocim na besede in s tem umirim svoje misli, ki me ponesejo v spanec. Ker imam rada tudi meditativno glasbo bi si zelela kako nezna glasbo v ozadju in sem prepricana da bi se hitreje potonila v spanec. Hvala za ta posnetek. ( Elizabeta, Ljubljana)
 
Joge nidre sem se lotila zaradi tezav s spanjem. V zacetku, priznam, sem se poslusanja lotila s precejsnjim nezaupanjem. Ze ob prvi vadbi sem zaspala po nekaj minutah sproscanja. Prijetnega polozaja nisem nasla kar takoj, ponoci pa sem se se vedno precejkrat zbudila. Sem se pa zjutraj zbudila bolj spocita in lazje sem vstala. Menila sem, da gre za nakljucje, zato se vadbe nekaj dni nisem lotila. Ob naslednji vadbi pa se je zgodba ponovila. Vadila sem dlje, zjutraj se nocnega zbujanja nisem vec dobro spomnila, zdelo se mi je, da so bolecine v hrbtenice bolj mile, zato zjutraj nisem vzela tbl proti bolecinam. Zdaj vem, da ucinek ni bil nakljucen, zato se bom z navdusenjem se lotila poslusanja ter bolj redno vadila jogo nidro. Pa se zanimivost: po res dooolgem casu sem se zjutraj spet spomnila sanj. ( Teja, Dobrna)
Moram reči, da je to najboljša Yoga Nidra na katero sem naletel. Jasna izgovorjava in vmesne pavze, da razumeš, o čem avtorica govori in kam usmeriti energijo. Zelo pomirjujoča in sproščujoča izkušnja. Ne predolg, ne prekratek posnetek. Moraš vsaj enkrat poslušati. ( Dr. Piyush Verma, Dehradun, Indija)
 
Posnetek je dokaz, da to kar delas -delas z namenom in veseljem. Ne glede na to,da cloveka,,odnese,, pri tvojem glasu je ta sprostitveni tretma balzam za vsako duso in telo... Hvala ti za to in ostani to kar si-dobra uciteljica,ki s svojimi izkusnjami bogati duso ostalim ljudem. ( Diana, Belgija) 

Mateja, hvala za posnetek joga nidre, odličen je ... pol ure joga nidre, kot da bi se dobro naspala ... ( Špela, Ljubljana)

Joga nidra je prava pot za vse tiste, ki nas vsakdanji tempo spravlja v stres in nemir. Ob poslušanju zvočnega zapisa joga nidre, vas pomirjujoč in topel glas Mateje postopoma popelje v popolno sprostitev celotnega telesa. Vredno poslušanja, priporočam. ( Lucija Žalec)
 
Posnetek je pa meni wauuu, tvoj glas je caroben, pomirjajoc in nekaj posebnega. ( Suzi, Celje)

Končno smo dobili res dober slovenski posnetek joge nidre, z izkušeno voditeljico in njenim prijetno mehkim glasom, ki nežno umirja, uspava in vodi k samemu sebi. S svojo upočasnjeno tehniko vodenja preseže dosedanja izvajanja različnih govorcev in prevajalcev, lahko se brezskrbno prepustiš mehkobi zvoka in toneš...Telo si oddahne in se revitalizira, po prebujanju pa s polno mero novega elana, a umirjenosti in iskrenosti v sebi lažje in lepše gledaš na sebe, na druge, na življenje. Je naložba vase in toplo priporočam. ( Nataša, Žalec)
 
Te priložnosti nikakor ne smete zamuditi. Ta posnetek Joga Nidre je VRHUNSKI in bi ga priporocila res vsakomur. Mateja tvoj glas je tako čaroben, da me vsak vecer odpelje nekam tja, kjer se misli umirijo in obstaja samo še mir in dih. Hvala, da lahko že sedaj uživam ob tako vrhunskih Jogi. ( Barbara, Slovenske Konjice)
 
Všeč mi je struktura in tvoj božajoč glas. ( Jo Zhang, Beirut, Libanon)
 
Kot oseba, ki se težko sprosti in mama 17 mesečne in 1 mesečne hčerke sem zelo izbirčna glede joga nidre. Tudi sama učim joga nidro in je zame težko 'izklopim učiteljski glas' v svoji glavi. Ampak ne v tem primeru. Matejina joga nidra mi je pomagala, da sem se premaknila iz stanja vznemirjenosti in izčrpanosti, v stanje mentalne in fizične spočitosti, in to v roku nekaj minut. Njen pomirjujoč glas, potrpežljiv ritem in srčno vodenje so mi dali občutek opore, ljubezni in objema. Kot novopečena mama potrebujem natanko to. Matejina pristnost je tista, ki naredi jogo nidro učinkovito. Priporočam jo vsem, ki želijo 'osvežiti' in obnoviti um in telo. Le kdo tega ne potrebuje?! ( Rachel, Ithaca, NewYork, U.S.)
© 2019 OM Yoga Center Celje. Vse pravice pridržane.
Izdelava in oblikovanje PCMobil.

Iskanje